Wie ben ik?

Odette TimmerMijn naam is Odette Timmer (1966).

Na een lange loopbaan in de financiële dienstverlening ben ik totaal iets anders gaan doen. Het is eigenlijk allemaal begonnen met mijn sportieve badmintonachtergrond en met een geintje. Het volgen van een spoedcursus in 2014 tot NGS gecertificeerd sportmasseur heeft mij meer inzage gegeven in de wondere, dynamische wereld van het menselijk lichaam. Wat ik met massagetechnieken en een luisterend oor allemaal voor mijn medemens kan betekenen… Geweldig! Ik vertel dan ook met heel veel trots dat ik met passie en enthousiasme mezelf helemaal heb omgeschoold tot massagetherapeute. De zachte technieken van de manuele lymfedrainagetherapie beheers ik ook, en die leiden tot hele mooie resultaten.

Mijn massagerugzak is in korte tijd rijkelijk gevuld, met dank aan Myos Opleidingen te Utrecht. Ik combineer graag verschillende technieken en disciplines in de behandelingen.
Ik ben echter nog lang niet uitgeleerd en ontwikkel mezelf nog volop. Inmiddels ben ik gestart met de opleiding sporttherapie.

Professionaliteit en kwaliteit zijn voor mij belangrijke uitgangspunten. Maar ik wil ook echt benadrukken dat een dosis humor, een lach en een traan maken wie jij en ik zijn en vooral het wederzijds respect is voor mij heel waardevol.

Kijk gerust verder op de site naar wat ik allemaal voor jou kan betekenen. Heb je nog vragen? Vrijblijvend contact opnemen mag altijd.
Ik ontvang jou graag in mijn volledig ingerichte praktijkruimte aan huis. Een massagebehandeling op locatie behoort ook zeker tot de mogelijkheden.