Mijn naam is Odette!

Na een lange loopbaan in de financiële dienstverlening ben ik totaal iets anders gaan doen. Het is eigenlijk allemaal begonnen met mijn sportieve badmintonachtergrond en met een geintje. Het volgen van een spoedcursus in 2014 tot NGS gecertificeerd sportmasseur heeft mij meer inzage gegeven in de wondere, dynamische wereld van het menselijk lichaam. Wat ik met massagetechnieken en een luisterend oor allemaal voor mijn medemens kan betekenen… Geweldig!

Ik vertel dan ook met heel veel trots dat ik met passie en enthousiasme mezelf helemaal heb omgeschoold tot massagetherapeute en dat ik sinds 2016 mijn eigen praktijk aan huis heb. De zachte technieken van de manuele lymfedrainagetherapie beheers ik ook, en die leiden tot hele mooie resultaten. Als kers op de taart heb ik in het jaar 2021 de opleiding tot lymfetherapeute ook gevolgd op de Dr. Vodderakademie in Oostenrijk.
Mijn massagerugzak is inmiddels zeer rijkelijk gevuld en ik ontwikkel mezelf continue. Het mooie daaraan is dat ik de verschillende technieken en disciplines combineer in mijn behandelingen.

Mijn andere passie is om mijn kennis te mogen overdragen als docente bij Myos opleidingen waar het voor mij ook allemaal is begonnen. Ik geef indien gewenst ook privétrainingen. Professionaliteit en kwaliteit zijn voor mij belangrijke uitgangspunten. Maar ik wil ook echt benadrukken dat een dosis humor, een lach en een traan maken wie jij en ik zijn en vooral het wederzijds respect is voor mij heel waardevol.

Kijk gerust verder op de site naar wat ik allemaal voor jou kan betekenen. Heb je nog vragen? Vrijblijvend contact opnemen mag altijd. 
Ik ontvang jou graag in mijn volledig ingerichte praktijkruimte aan huis. Een massagebehandeling op locatie behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Of heb je vragen wat ik voor je kan doen met betrekking tot specifieke klachten?

Neem contact met mij op! dan kijken we samen naar de mogelijkheden!