Massagetherapie

Herken je deze klachten?

Binnen de massagetherapie kunnen uiteenlopende klachten worden behandeld. Dit zijn klachten die al langere tijd aanhouden en niet vanzelf overgaan. Ik werk binnen de keten van de wervelkolom en de eventueel aangedane bovenste of onderste regio’s.

Jij, als persoon, met jouw klacht en de invloed van psyche, emoties en sociale omgeving op de ontwikkeling van die klacht, staan centraal. In het vraaggesprek voorafgaande aan de behandeling, ga ik hier uitgebreid op in. We gaan op zoek naar de balans tussen belasting en belastbaarheid. We gaan werken aan de ontspanning en de beweeglijkheid van de diverse weefselstructuren en aan de verbetering van de doorbloeding ervan. Dit is allemaal ter bevordering van het krachtige zelfherstellend vermogen van jouw lichaam. De behandelintensiteit en behandelduur stem ik af op jouw individuele en specifieke situatie. Een behandeling op maat dus.

Met gecombineerde technieken begeleid ik jou graag bij het herstel en tot klachtenvrij functioneren. De technieken die ik in kan zetten, zijn:

Regelmatig jezelf laten masseren kan veel klachten verminderen of wegnemen. Het draagt zeker bij tot jouw welbevinden.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Of heb je vragen wat ik voor je kan doen met betrekking tot specifieke klachten?

Neem contact met mij op! dan kijken we samen naar de mogelijkheden!